Yksilöllistä autoteippausta Helsingissä

Meillä Helsingin Teippipisteellä on pitkä kokemus erilaisista autoteippauksista. Teemme teippauksia autoihin pienistä logotarroista aina koko auton yliteippauksiin saakka. Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja (3M, Avery, Hexis) varmistaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valikoimastamme löytyy kymmeniä vaihtoehtoisia valmissävyjä mattamustasta krokotiilin nahkaan. Voimme myös tehdä laadukkaat neliväritulosteet autoosi. Tuo autosi Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseemme teipattavaksi!

Ota yhteyttä

Vahvista brändiäsi

Autoteippaus voi vahvistaa brändiäsi huomattavasti ja parantaa sen näkyvyyttä. Huolellisesti suunnitellut ja taitavasti toteutetut teippaukset tuovat luonnollisesti lisää näkyvyyttä liikenteessä. Ne myös antavat kuvan vakavasti otettavasta yrityksestä. Brändistä riippuen teippaukset voidaan toteuttaa maltillisesti tai todella näyttävästi koko auton kattavilla teippauksilla.

Mikäli olet kiinnostunut liiketilasi ikkunoiden teippauksista, myös nämä kuuluvat palveluvalikoimiimme. Tutustu niihin tarkemmin alta!

Ikkunateippaukset

Yhteydenotto kannattaa aina

Ota yhteyttä Helsingin Teippipisteeseen tai tule käymään toimipisteellämme. Saat meiltä hyvän tarjouksen autoteippaukselle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!