Erottuvat ikkunateippaukset Helsingissä

Helsingin Teippipiste toteuttaa erottuvat ikkunateippaukset Helsingistä käsin, tarvittaessa koko Suomen alueelle. Hyödynnä jo omistamasi mainostila ja lisää näkyvyyttäsi. Me teemme ikkunateippausta useiden vuosien tuomalla kokemuksella. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun liiketilaasi ja brändiisi sopivat teippaukset!

Yhteystiedot

Mainospinta parhaasta päästä

Onko kiinteistösi tai toimitilojesi sisä- tai ulkoikkunoissa pintaa, joka on tällä hetkellä hyödyntämätöntä mainostilaa? Miksipä et panostaisi ikkunateippauksiin, jotka näkyvät kauas, tavoittavat ohikulkijoita, toimivat opasteena, luovat asiakasvirtaa ja vahvistavat brändisi imagoa.

Meidän toteuttamamme ikkunateippaukset kestävät vuosikausia, kaikkein rankimmissakin olosuhteissa. Kun ikkunateippauksia vertaa mainoskuluihin, ovat kustannukset pitkällä aikavälillä hyvin pienet. Meidän mielestä jokaisen yrityksen kannattaisikin panostaa laadukkaisiin ikkunateippauksiin.

Älä unohda myöskään autojesi pintoja, vaan tutustu myös tekemiimme autoteippauksiin!

Autoteippaukset

Pyydä tarjous ja anna brändisi näkyä!

Ota yhteyttä Helsingin Teippipisteeseen ja pyydä tarjous huippulaatuisille ikkunateippauksille. Toimimme Helsingistä käsin koko Suomen alueella. Tarjous on totta kai aina ilmainen, joten yhteydenotto kannattaa joka tapauksessa. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin kysymyksiisi!