Mainoslakanat ulko- ja sisäkäyttöön Helsingistä koko Suomeen

Helsingin Teippipiste suunnittelee ja valmistaa laadukkaat mainoslakanat sekä banderollit. Tuotteet sopivat ulko- ja sisäkäyttöön. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta mainoslakanat sekä banderollit ovat saatavana toimitettuna koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Yhteystiedot

Näkyvyyttä kankailla

Mainoslakana, jota toisinaan kutsutaan myös banderolliksi, on kangas, johon painetaan esimerkiksi logo, slogan, symboli tai jokin muu markkinointiin suunniteltu viesti. Tyypillisimmin mainoslakanoita käytetään yritysten markkinoinnissa tehostamaan viestintää mahdollisille asiakkaille.

Mainoslakana voidaan kiinnittää jo olemassa oleviin telineisiin, seiniin, aitoihin tai vaikka pingottaa puiden väliin. Kankaat kulkevat helposti paikasta toiseen, ja ne ovat edullisempi vaihtoehto kuin mainostaulut. Eri käyttötarkoituksien mukaan niihin voidaan liittää velcro-teipit, purjerenkaat tai narukujat asennusta varten.

Mainoslakanat sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Sisäkäyttöön valmistettaessa on hyvä käyttää palosuojattuja materiaaleja, jotta ne ovat turvallisia esimerkiksi messutapahtumissa. Ulkokäytössä mainoslakanat puolestaan kannattaa valmistuttaa säänkestävistä materiaaleista sekä UV-suojatuista väreistä, jolloin ne eivät haalistu sään vaikutuksesta. 


Mikäli kaipaat huippuresoluutiota ja laajempia värimaailmoja, tutustu myös suurkuvatulosteisiin!

Suurkuvatulosteet

Pyydä meiltä tarjous

Kun tarvitset mainoslakanoita tai banderolleja, ota yhteyttä kokeneeseen tekijään. Valmistamme laadukkaat tuotteemme Helsingin toimipisteellämme ja toimitamme tarvittaessa maanlaajuisesti!