Mainostaulut, opasteet ja mainoslakanat Helsingistä

Helsingin Teippipisteeltä löytyy todella laaja levyvalikoima erilaisia mainoksia varten. Saat kauttamme varmasti juuri sen, mitä tarvitset – olipa kyseessä mainostaulu, opaste tai mainoslakana. Toimimme Helsingissä, mutta tuotteemme ovat saatavissa toimitettuna koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Laaja valikoimamme

Levyjen paksuudet alkavat 0,5 mm:stä ja niitä löytyy aina 40 mm:iin. Materiaalin valinta riippuu käyttötarkoituksesta. Jos et siis vielä tiedä materiaalia, myyntiedustajamme osaa auttaa asiassa. Meiltä saat myös opasteet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Kerrot vain, mitä tarvitset, ja me hoidamme loput. Tuotteemme ovat saatavilla myös palosuojattuina, joten voit käyttää niitä myös messuilla ja sisätiloissa.

Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme juuri heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan ja sopeutumaan erilaisiin pyyntöihin. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä kaikkein haastavimpienkaan tapausten kanssa.

Mikäli tarpeeseesi sopii paremmin mainoslakana, klikkaa oheista nappia ja lue lisää!

Mainoslakanat

Ota yhteyttä ja tee tilaus

Ota yhteyttä kokeneeseen mainostaulujen tekijään Helsingissä. Saat meiltä aina erittäin kilpailukykyisen tarjouksen huippulaatuiselle mainostaululle, myös muualle Suomeen!